Nejnovější recenze ze sekce Pleťové masky
Ľahká vysoko hydratačný maska
Tak tohle je luxus na tváři. Zkusila jsem zatím jen jednou, mám ji pár dní. Ale pleť je tak hebká,čistá,jemná.
- Prijemna
- Hydratujici
Spokojenost.
Jedna z nejprijemnejsich věci které používám . Hladounky jemný lehce vstrebatelný . Opravdu se těším na večer když si aplikuji. A hlavně po 3 dnech výrazná změna . Doporučuji všemi deseti B
Ainhoa Whitess Facial Mask rozjasňující pleťová maska pro všechny typy pleti 200 ml
Přidáno: 25. dubna 2024
(naposledy upraveno 25. dubna 2024)
Zakoupeno v Profesionální kosmetika
- Pigmentové skvrny mírně mizí při pravidelném používání
Masku si aplikuji na pleť na noc.Příjemná na pleti.
Super noční maska, pleť je po ní pěkně vláčná,dlouho vydrží.
Masku jsem si koupila na základě pozitivních reakcí na tuto kosmetiku. Dlouho jsem hledala masku, která by se dala nanést na noc. Má neutrální vůni, příjemnou konzistenci a ráno po večerním nanesení se stal zázrak. Pleť je vyživená, jemná a krásně vláčná. Na základě zkušeností s touto maskou se chystám vyzkoušet další vaše skvělé produkty.
Maska je prijemna
- Výborná plátýnková maska ,troufnu si říct, že jedna z nejlepších.Pleť je po ní taková oživená,hydratovaná ,omlazená prostě krásná na pohled .Fakt super a určitě někdy koupím znovu.
Nakupuji pravidelně - super
- opravdu funguje
- vyhlazuje vrasky
- hydratuje plet
- neni drahy
- Ráno je moje pleť vyživená, odpočatá, velmi jemná, příjemná. Absolutní spokojenost. Vřele doporučuji.
řadu krásná zahradnice objednávám již déle, ale noční masku nyní poprvé. Po nanesení na obličej chvíli trvá než se vsákne, ale ráno je pleť krásně vláčná.
- kvalita za rozumnou cenu
Kvalitní
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »