Nejnovější recenze ze sekce Pleťové masky
Mizon plátýnková 3D maska s filtrátem z hlemýždího extraktu pro vyhlazení a výživu pleti Joyful Time Essence Mask Snail 23 g
- plátýnková maska je prostě top
- okamžitý účinek
- viditelný výsledek při pravidelném používání
- účinky viditelné vzhledem k věku, samozřejmě
- balení vhodné i na cestování
- množství vyživující tekutiny uvnitř balení je více než dostačující
Docela dost cestuji a tato maska mi nikdy nechybí v zavazadle. Je příjemná, mému typu pleti naprosto vyhovuje ( 55+, suchá stárnoucí, citlivá )
- okamžitá hydratace
- okamžité zklidnění pleti
- déletrvající efekt
- miluju tuto masku
- cenově velmi velmi přijatelná
Masku požívám cca půl roku. Tento typ mi velmi vyhovuje. Mám déletrvající pocit hydratace a výživy. Lze používat i častěji, podle potřeby a finančně vás to nezruinuje. Občas bývá vyprodaná, radím, koupit si více kusů do zásoby, protože jak jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jinak. Mám citlivou stárnoucí suchou pleť. Pro mne je to skvělá volba.
- Maska se skvěle nanáší
- Hezky voní
- Pleť je po použití krásná, hladká, hebká, výživená
Měla jsem jen vzoreček, ale jsem z něj nadšená a vím co dalšího tady nutně potřebuji
Kosmetika je výborná
tianDe čistící zlatá slupovací pleťová maska 130 ml
Přidáno: 20. června 2024
(naposledy upraveno 22. června 2024)
Zakoupeno v Tian-De.cz
Pleť je krásná a hebka
Zkouším poprvé a musím přiznat, že jsem spokojená
Funguje perfektne! Inlicej jak po liftingu
- Jsem velmi spokojen a doporučuji.
Na ranní masky nedám dopustit. Krásně se používá, než si vyčistím zuby, je hotovo a ještě mám pocit, že pro sebe něco dělám - pleť je krásně hladká a čistá.
Tahle maska je jedna z těch původních, co v prodeji zbyly, což je mi docela líto. Měla jsem ráda okurku, opuncii, i granátové jablko, ty nové mě vůbec neoslovily.
- Velmi dobrá cena
- Maska je příjemná na obličeji
- Maska obsahuje velké množství séra, takže se hned na obličeji nevysuší
- Krásně voní
- Parfemace může citlivou pleť dráždit, ale osobně jsem žádný problém neměla
Hutná maska, která na obličeji zpočátku trochu poštipkává. Vůně je jemná, nevtíravá, konzistence hutná, krémová. Občas používám jako noční krém - prostě se večer namažu touto maskou, nesmývám, nechám působit přes noc jako krém a pleť je ráno viditelně lepší. Kupuji opakovaně. Doporučuji. (Mám suchou pleť).
- Super cena
- Kvalitní produkt
- Zakoupila jsem na základě pozitivních reakcí, ale vlastně nevím, co si myslet. Produkt není špatný, ale nepřijde mi tak skvělý, jak se o něm píše. Udělá svou práci, ale na výsledek si musíte počkat minimálně měsíc, spíš dva. Po skoro třech měsících používání mám pocit mírného vyhlazení vrásek kolem očí, ale jsem už starší, možná mladší ročníky uvidí účinek rychleji. Vlastně mi přijde nudný, mám radši produkty, na které se těším. Musím však ocenit hygienické balení a to, že krém neirituje pokožku.
spokojenost
- Stoprocentně vyživující maska. Jsem velmi spokojená.
Výhoda
top kvalita
Pleť je vláčnější. Já už jsem přece jenom hodně starší ale ráda vyzkouším nové věci a za to vám DÍK
Ještě jsem nevyzkoušela
- Příjemná,krémovitá pletová maska pro suchou a zralou plet.
Plet je vyživená,jemná.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »