Nejnovější recenze ze sekce Pleťové masky
- Super
- Výborná maska pro lenochy
Doporučuji.
mám sušší pleť, tyto masky mi vyhovují, jsou super
Velmi příjemný produkt.
Tuto masku používám buď jen jako masku na noc samostatně nebo nanesu na ní ještě krém. Maska je pudingové konzistence. Ihned se ale vstřebá. Lze použít i přes den. Pleť je napumpovaná a ráno hydratovaná a vláčná. Pokud ještě pak ráno použijete sérum Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop - rozjasňující sérum s vitamínem C tak v této kombinaci uděláte pro svou pleť nejvíc:-) pleť je vyživená a šťavnatá.
Ne, že bych po použití masky najednou vypadala na 20, ale ten rozdíl před a po použití byl znát :))
Peeling je jemný a příjemný na pokožku. Doporučuji smýt navlhčeným ručníčkem na obličej, vatových tamponků bych spotřebovala víc, než bych chtěla.
Druhá fáze je taky moc příjemná, po setření byla pleť krásně hladká a nebyla vůbec zarudlá a podrážděná :)) Rozhodně doporučuji :)
- taková super maska pro lenošky, funguje
- Dobrý produkt
Super
- Přírodní produkt
- Pleť je nadšená
- Vyčistí a vyživí
- Uvítala bych možnost zakoupení většího balení.
Skvělý produkt. Krásně vyčistí, rozzáří a zůstane po něm perfektně vyživená pokožka. Jistě koupím znovu.
- Snadno použití a výborný výsledek
Super
Velmi dobrý produkt
Zelené barvy, trošku lepí na obličeji, ale nechám působit přes celou noc, Ráno jen dočistím. Obličej je jemný.
Tato maska je zatím nejlepší co jsem měla plet je hladká, zářivá, hydratovaná opravdu se vám moc povedla❤️
snadná manipulace
výborný