Nejnovější recenze ze sekce Pleťové masky
- Hydratace přes noc, naprostá pecka
- Okamžité nakopnutí unavené pleti
Maska je velice příjemná na pleť, není parfémovaná, nedráždí pokožku.
Mizon plátýnková 3D maska s filtrátem z hlemýždího extraktu pro vyhlazení a výživu pleti Joyful Time Essence Mask Snail 23 g
Je dobrá na výživu pleti
Je příjemná
Velmi spokojená, krásná vyživená pleť.Hladká a příjemná vůně.
Příprava masky je snadná, výborně se aplikuje, moc hezky voní. Po umytí jsem měla krásně rozzářenou pleť, zregenerovanou, celkově jsem se cítila zrelaxovaně, takže za mě jednička! Určitě vyzkouším i další varianty.
- Nedráždí oční okolí, ani oči
- Příjemný
- Nemastí
Maska/krém se krásně nanáší. Nedráždí, bez výrazné parfemace. Zpevňuje oční okolí. Naprostá spokohenost. Doporučuji
- Způsob nanášení - plátýnková
- Příjemná
- Hydratuje
Pigmentové skvrny asi neeliminuje, ale je to skvělý doplněk péče o pleť - je po ní krásně hladká, jemná a hydratovaná.
Koupila jsem poprvé, ale už teď vím, že budu kupovat pravidelně. Krásně zatahuje póry, pleť je nádherně hladká. Velká spokojenost
velice spokojená, mohu doporučit vyzkoušet
- Zatim neovereno, ale duveruji
Perfektní maska
Tato maska je úžasná, mám citlivou pleť se sklonem k akné, neucpává a krásně hydratuje
Some By Mi Pěnová maska proti černým tečkám Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser - 120 g
- Výborně čistí zanesené póry
- Příjemná vůně
- Skvělé složení plné přírodních složek
- Tento krok v rutině nezabere moc času, ale výsledky jsou znát už po pár dnech používání :)
Mám citlivou pleť se sklony k vysušování a tento produkt póry intenzivně ale pořád jemně vyčistí a pleť mi vůbec nepodráždilo. Přítel mi velmi chválí jakou mám čistou a hebkou tvářičku :)
Velká spokojenost. Používám jako krém už přes 20 let.
Tak je super po sloupnutí, protože je krásně jemná pokožka. Jinak při slupování je to dost drsné, drží, krásně tahá, ale super.
Po nanesení trošku lepí, ale poté pozaschne a hlavně se nemusí smývat, nechá se působit přes noc a poté smyje co zbyde.
To je naprostá pecka. Tvář je jemná a krásně voní.
velmi příjemná maska - krém, balení je malé, ale i tak mi vydrží na několik použití, mám normální pleť, tak mi stačí menší množství. Velmi příjemná konzistence, krásně se roztírá. Doporučuji.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »