Nejnovější recenze ze sekce Pleťové masky
- Hydratuje
- Mastná
Účel splňuje, za tu cenu dobrá. Na mě příliš mastná.
- Naprosto dokonale vyčistí usazené pory
- Nedělá mi problém ji sloupnout
- MALÁ cena,VELKÉ výsledky
O5 milé překvapení od značky RYOR!Tahle slupovací maska je naprostá bomba,mezi všemi výrobky na čištění pleti a poru,které jsem kdy měla.Moc jsem tomu nevěřila,za tu cenu jsem nečekala nic speciálního,ale opak je pravdou.
Nanáším jí spíše jako by vmasírováním,aby se pořádně důkladně dostala do všech místeček.O to pak vytáhne více nečistot,než když jí jen máznete na obličej.
Na obličeji jí nechám do té doby než maska úplně zaschne a nelepí,určitě je lepší nechat jí na tváři déle než krátce.A pak jde i krásně,vcelku sloupnout.Ovšem u malých chloupků u linie vlasů je lepší se vyhnout...jinak to pochopitelně dost tahá.
Opravdu na ni nedám dopustit-z porů díky zmíněnému vmasírování gelové masky odstraní vše,řekla bych,že mnohem a mnohem lépe než různé "zázračné" peelingy proti černým tečkám.
- ošetří a vyrovná pleť
Doporučuji.
- projasnilo obličej,
objednám znovu
- Na doporučení že i ženy ve starším věku nemusejí chodit do kosmetického salonu a použit tuto masku,nevěřila jsem a vyzkoušela a jsem moc spokojená doporučuji
- Dokonale čistí pleť
- Krásně pleť zjemňuje,rozjasní a vyhlazuje
- Mám dlouhodobou zkušenost a stále používám
Dokonalý produkt
- dokonale cisti necistoty
- plet musim pote nakremovat
urtite doporucuji
- hydratuje, krásně voní, plet je vypnutá a štavnatá.
payot je špička v oboru a oproti složením velmi podobné předrahé sisley má dobré ceny.
výsledek hned po prvním použití
doporučila jsem svým známým
- super
- žádná
Mám dotaz, Jak dlouho mít masku na pleti?
- maska mi nebyla dodána, asistentka telefonovala, že momentálně není a pak se již neozvala
nemají všechno zboží skladem, chtělo by to udělt na stránkách pořádek
super
- nádherná pleť
pokus, který se vyplatil
- výborná maska, po použití je pleť vláčná a hebká
- rychle se vstřebá
- nenechává mastný film na pokožce
- možno použít jako krém na noc v slabší vrstvě
- příjemná vůně
výborná maska, pleť se po ní přestala vysušovat a loupat
- Provedení - když je třeba masky, lze koupit pytlíček, nemusíte se starat o to, aby vám celá tuba netuhla doma v koupelně
- Účinnost
- Nemá
Je to moje první slupovací maska po cca 10 letech ... vybírala jsem v rossmanu mezi tuto a celou tubou od firmy Freeman.
Nakonec jsem si vybrala tuto, kvůli "jednorázovému balení"
Když jsem pak četla recenze na Freeman, dozvěděla jsem se, že sice krásně voní, ale nikterak nepůsobí na akné či černé tečky :-)
Celkový efekt: VELMI ÚČINNÁ MASKA, která nejen krásně voní, ale nechá kůži krásně zářivou, jemnou a čistou
super
- snadná aplikace
- perfektní a dlouhotrvající výsledky, viditelné okamžitě po sejmutí masky
perfektní výsledky, pleť rozzářená, vyhlazená, maska velmi příjemná, snadná aplikace, za produkt této kvality skvělá cena!
- skvěle hydratuje, pleť je opravdu hebounká
- stačí opravdu jen 5 minut
- cena :-)
- po použití je pleť hebká, hladká, hydratovaná a osvěžená
doporučuji
- po použití je pleť hebká, hydratovaná
doporučuji